Střelecká soutěž "O pohár starosty města"

16. června 2022, 12:42 Novinky
Tato aktualita je již více než jeden rok stará, nemusí obsahovat aktuální informace. » Otevřít nejnovější aktuality

Městská policie Kralupy nad Vltavou uspořádala dne 10. června 2022 na střelnici ve Vražkově střeleckou soutěž "O pohár starosty města", a to za podpory společností Bidfood, Maxdrinks, Montako a pana Jaroslava Knotka – obchodní dům Říp. Soutěže se účastnili strážníci městských policií Kralupy nad Vltavou, Kladno a Odolena voda. Další skupinu soutěžících tvořili představitelé Městského úřadu Kralupy nad Vltavou, zástupci firem, které do soutěže věnovali věcné dary, a další hosté. Soutěžilo se v několika disciplínách.

 

Strážníci městských policií soutěžili v šesti disciplínách, a to mířené střelbě na 25 m - deset ran policejní terč a v parkurové střelbě. Střílelo se také z pozice v sedě, která simulovala střelbu z vozidla.

Ostatní hosté soutěžili ve dvou disciplínách, a to v mířené střelbě na 10 m terč, a to z pozice ve stoje, v kleku a v sedě.

 

Na bezpečnost soutěžících a dodržování předepsaných pravidel dohlíželi zástupci z Lenz Academy, kteří měli na starosti i samotné disciplíny.

 

V kategorii městských policií zvítězili strážníci z MP Kladno, na druhém místě se umístili strážníci MP Kralupy nad Vltavou a na třetím místě strážníci MP Odolena voda. V jednotlivcích městských policií zvítězil strážník MP Odolena voda Vladimír Gecko, druhé místo obsadil Tomáš Rychter z MP Kladno a na třetím místě se umístil Vladimír Strunecký z MP Kralupy nad Vltavou.

 

V kategorii družstev hostů zvítězilo družstvo s názvem Tamero, na druhém místě se umístili zástupci odboru ekonomického MěÚ Kralupy nad Vltavou a třetí místo obsadili zástupci TSM Kralupy nad Vltavou. V soutěži hostů jednotlivců (muži) získal první místo Jiří Hameta, druhé Daniel Hameta a na třetím místě se umístil Martin Pecivál. V jednotlivcích hostů (ženy) se na prvním místě umístila Jana Králová, na druhém Lucie Vašková a na třetím místě Eva Leksová. Věcné ceny a poháry vítězům soutěže městských policií předával ředitel Městské policie Kralupy nad Vltavou Mgr. Ladislav Voves.