Vloupal se do vozidla

13. listopadu 2019, 14:47 Novinky
Tato aktualita je již více než čtyři roky stará, nemusí obsahovat aktuální informace. » Otevřít nejnovější aktuality

MĚLNICKO - Pomozte vypátrat zloděje. 

Neznámý pachatel v noci ze 7. listopadu na 8. listopadu odcizil v ulici Třebízského ze zaparkovaného vozidla VW Caddy kufr značky Makita za 1000,- Kč. Mnohem větší škodu způsobil na vozidle, neboť rozbil sklo u zadních dveří kufru. Škoda poškození se vyšplhala na 3 500,- Kč.

Policisté Obvodního oddělení Kralupy nad Vltavou šetří případ jako krádež vloupáním, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

Aby se podařilo zloděje vypátrat a následně zadržet, přivítali by policisté jakékoliv informace od případných svědků, kteří spatřili v okolí  v inkriminovanou dobu podezřelé osoby. Všechny důležité poznatky mohou občané sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kralupy nad Vltavou  nebo mohou kontaktovat vyšetřovatele případu na telefonním čísle 974 876 710. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.


Děkujeme za spolupráci


Připomínáme! Auto není trezor !

Nenechávejte na sedadlech ani odkládacích plochách vozidla žádné věci, zejména kabelky, kufříky a jiná zavazadla, mobilní telefony, fotoaparáty, notebooky, videokamery, doklady od vozidla či jiné osobní doklady, peněženky či volně položené peníze. Vedle cenných věcí nenechávejte ve vozidle ani další věci, např. oblečení. I zdánlivě „bezcenná" věc může pachatele nalákat. Způsobená škoda na poškozeném vozidle může být mnohdy větší než cena odcizených věcí.

 ►Ani zavazadlový prostor vozidla není vhodný pro úschovu cenných věcí

Nikde, zejména před obchodem, restaurací či třeba budovou zaměstnání nedávejte okatě do kufru cenné věci. Pachatelé si často své oběti právě na takových místech vytipují a při vloupání do vozidla jdou tzv. najisto. Proto vezměte věci vždy sebou.

► Před odchodem od vozidla

Před odchodem od vozidla zkontrolujte uzavření všech oken, včetně střešního, motorového a zavazadlového prostoru a uzavření a uzamčení všech dveří vozidla. Aktivujte všechna zabezpečovací zařízení, kterými Vaše vozidlo chráníte! Vozidlo zabezpečte i tehdy, vzdalujete-li se od něj třeba jen, abyste vyložili nákup.

Nejnovější aktuality:

- ...i Ty můžeš pomáhat, zažij ten pocit [11. listopadu 2021, 13:53]

- Bezpečný Středočeský kraj [23. listopadu 2017, 08:52]

- Velikonoce a jaro v silničním provozu [28. března, 15:14]

- Kontroly na vodních plochách [28. března, 09:26]

- Na zbraních se můžete objednat on-line [28. března, 09:21]

- Středočeští kriminalisté vyšetřují vraždu na Mělnicku [19. března, 14:33]

- Speed Marathon 2024 [14. března, 13:08]

- Nález podezřelé munice [14. března, 13:06]

- Zaměřeno na rychlost! [7. března, 18:23]

- Evropský den obětí trestných činů [23. února, 20:16]

Zpět na hlavní stránku