Hledáme svědky loupežného přepadení

5. prosince 2018, 08:08 Novinky
Tato aktualita je již více než pět let stará, nemusí obsahovat aktuální informace. » Otevřít nejnovější aktuality

KRAJ – Okolnosti loupežného přepadení obsluhy čerpací stanice na Mělnicku od dnešních ranních hodin prověřují kriminalisté ze středních Čech.


Kriminalisté ze středočeského krajského ředitelství prověřují okolnosti případu loupežného přepadení čerpací stanice, nacházející se na silnici č. II/608 v katastrálním území obce Nelahozeves na Mělnicku, kterého se dnešního dne v době mezi půl třetí a třetí hodinou ranní dopustila dvojice neznámých pachatelů. Při přepadení obsluha, žena ve věku 58 let, utrpěla smrtelné zranění, kterému na místě podlehla.


S ohledem na skutečnost, že k loupežnému přepadení došlo v noční době, kdy je na této komunikaci a jejím blízkém okolí minimální pohyb osob, se kriminalisté touto cestou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim případní svědci, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v této lokalitě, zejména v blízkosti čerpací stanice nebo projížděli po této silnici č. 608, ozvali prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


Vzhledem k tomu, že v současné době stále probíhá dokumentování této události a šetření je v prvopočátku, nelze v tuto chvíli uvolnit bližší informace.


Aktualizace informací k loupežnému přepadení na Mělnicku


V rámci prováděného šetření se policistům podařilo zajistit kamerové záznamy, kdy po jejich vyhodnocení se kriminalistům podařilo zjistit, že je na nich v inkriminované době zachycen pohyb dvou neznámých osob, a to pravděpodobně dvou mladých mužů, oblečených do tmavého oblečení, kteří si obličeje maskují nasazenými černými kuklami.


Kriminalisté předpokládají, že by osoby zachycené na kamerovém záznamu, či přiložených fotografií z kamerového záznamu, mohl někdo z občanů poznat, a to podle jejich pohybu, oblečení nebo částečného popisu.


Proto se na ně touto formou obracejí se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jejich totožnost.


Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky. Při loupežném přepadení došlo k použití krátké střelné zbraně. V dané věci kriminalisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda, za který pachatelům v případě jejich zjištění a následném odsouzení hrozí trest odnětí svobody v rozmezí 15 až 20 let, nebo výjimečný trest.


Další bližší informace k případu s ohledem na probíhající úkony a stádium trestního řízení nelze v tuto chvíli poskytnout.

Nejnovější aktuality:

- ...i Ty můžeš pomáhat, zažij ten pocit [11. listopadu 2021, 13:53]

- Bezpečný Středočeský kraj [23. listopadu 2017, 08:52]

- Velikonoce a jaro v silničním provozu [28. března, 15:14]

- Kontroly na vodních plochách [28. března, 09:26]

- Na zbraních se můžete objednat on-line [28. března, 09:21]

- Středočeští kriminalisté vyšetřují vraždu na Mělnicku [19. března, 14:33]

- Speed Marathon 2024 [14. března, 13:08]

- Nález podezřelé munice [14. března, 13:06]

- Zaměřeno na rychlost! [7. března, 18:23]

- Evropský den obětí trestných činů [23. února, 20:16]

Zpět na hlavní stránku