Aktualizace: Mimořádné opatření - omezení provozoven a provozů služeb

1. července 2020, 08:00 Novinky
Tato aktualita je již více než tři roky stará, nemusí obsahovat aktuální informace. » Otevřít nejnovější aktuality

S účinností ode dne 1. července 2020 od 00:00 hod. do odvolání se omezuje činnost v provozovnách tak, že jejich provozovatelé musí dodržovat pravidla uvedená v mimořádném opatření.


Dále se omezuje prodej nebaleného pečiva, provoz maloobchodních prodejen potravin se samoobslužným prodejem, provoz farmářských a ostatních venkovních trhů a tržišť, provoz knihoven, prodej oděvů a obuvi, činnost holičství a kadeřnictví, provozovny manikúry, pedikúry, masáží, kosmetických služeb a podologie, provoz divadel, kin, koncertních síní, cirkusů a podobných provozů, provoz provozovny stravovacích služeb, provoz ubytovacích zařízení, provoz nákupních center s prodejní plochou přesahující 5 000 m2, provoz vnitřních sportovišť a souvisejících vnitřních prostor venkovních sportovišť, provozovny činností, které jsou živností podle živnostenského zákona, a při kterých je porušována integrita kůže, sauny a to tak, že jejich provozovatelé musí dodržovat pravidla uvedená v mimořádném opatření.


http://www.mzcr.cz/dokumenty/mimoradne-opatreni-omezeni-provozoven-a-provozu-sluzeb-s-ucinnosti-od-1720_19479_4135_1.html